Πρωτεϊνη Κάνναβης

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Ενεργά φίλτρα

Βιολόγος Βιολογικό μείγμα πρωτεϊνών -500γρ

Τιμή 25,90 €
Βιολογικό μείγμα πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας 70% με 9 απαραίτητα αμινοξέα. Η πληρέστερη Vegan Πρωτεΐνη. Ένα προϊόν που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Βιολόγος Αιγοπρόβεια πρωτεϊνη Ορού γάλακτος 82%-500γρ.

Τιμή 31,90 €
Βιολόγος Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος 82% φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% καθαρής πρωτεΐνης, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης. Πλούσια σε αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs), πολύτιμα για όσους αθλούνται, βρίσκονται σε δίαιτα η σε πρόγραμμα ισσοροπημένης διατροφής

Βιολόγος Βιολογική Πρωτεϊνη Whey Ορού Γάλακτος 80% - 500γρ

Τιμή 29,90 €
Η Βιολόγος Βιολογική Πρωτεΐνη WHEY Ορού Γάλακτος είναι η φυσική τροφή με την πλουσιότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs). Μοναδική πρωτεΐνη Γάλακτος ιδανική για χορτοφάγους, μυϊκή ανάπτυξη, μυϊκή Μάζα και ισορροπημένη διατροφή.

Βιολόγος Βιολογική Πρωτεϊνη Whey Ορού Γάλακτος ΚΑΚΑΟ 80% - 500γρ

Τιμή 30,90 €
Η Βιολόγος Βιολογική Πρωτεΐνη WHEY Ορού Γάλακτος Κακάο είναι μια φυσική τροφή με την πλουσιότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs). Μοναδική πρωτεΐνη Γάλακτος ιδανική για χορτοφάγους, μυϊκή ανάπτυξη, μυϊκή Μάζα και ισορροπημένη διατροφή.